29 Σεπ 2007

Απειλούν οι εμποροβιομήχανοι:Παίρνουμε τις επιχειρήσεις και φεύγουμε!

Με μεταφορά των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους εκτός της Ελλάδας απειλούν οι εμποροβιομήχανοι σε περίπτωση που αυξηθεί η φορολογία προκειμένου να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα του ασφαλιστικού συστήματος. Την ίδια ώρα ζητούν γενναίες και υπεύθυνες αποφάσεις, θεωρώντας προφανώς γενναίες την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης και όχι την αύξηση της φορολογίας ή των εισφορών των επιχειρήσεων.
Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) Κ. Μίχαλος υποστηρίζει μεταξύ άλλων: "Το πρόβλημα βιωσιμότητας του ασφαλιστικού μας συστήματος είναι υπαρκτό, είναι εθνικό, απαιτεί γενναίες και υπεύθυνες αποφάσεις. Οι πόροι που απαιτούνται τα επόμενα χρόνια για τη χρηματοδότηση του συστήματος είναι τεράστιοι και αν επιχειρηθεί να βρεθούν από τον κρατικό προϋπολογισμό, όπως αφελώς εισηγούνται ορισμένοι, η χώρα μας θα υποχρεωθεί να αυξήσει σημαντικά τη φορολογία τόσο εις βάρος των επιχειρήσεων όσο και εις βάρος των πολιτών. Το τίμημα αυτής της επιλογής θα είναι η μαζική φυγή των επιχειρήσεων από τη χώρα μας και η εκτίναξη της ανεργίας".
Ο Κ. Μίχαλος καταλήγει με μια σύσταση: "Πρέπει επιτέλους να μάθουμε να λύνουμε προβλήματα και όχι να τα μεταφέρουμε από κυβέρνηση σε κυβέρνηση και από γενιά σε γενιά".
ΠΗΓΗ: Η ΑΥΓΗ 29/9/2007

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Free Visitor Counters
Vitamin Shoppe Coupon Codes