22 Φεβ 2008

Υπό ρύθμιση τα επαγγελματικά δικαιώματα στην ειδική αγωγή

Τη δέσμευση του Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας ότι θα ρυθμιστούν πολύ σύντομα τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έλαβε ο πρόεδρος του Τμήματος κ. Αργύρης Καραπέτσας. Πλέον είναι πολύ πιθανή η συμμετοχή αποφοίτων στο διαγωνισμό ΑΣΕΠ για την πρόσληψη εκπαιδευτικών.
Συνάντηση με το Διευθυντή του Τμήματος Ειδικής Αγωγής κ. Παπαιωάννου και τον Ειδικό Γραμματέα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κυριαζή είχε προχθές στο Υπουργείο Παιδείας ο πρόεδρος του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Αργύρης Καραπέτσας.
.......................................................................................................................................................................
Όπως τόνισε ο κ. Καραπέτσας «μετά την προχθεσινή συνάντηση που είχα στο Υπουργείο Παιδείας με αρμόδια στελέχη, ανοίγει πλέον ο δρόμος για την ρύθμιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων του Τμήματός μας. Σύμφωνα με τη δέσμευση των κ.κ. Παπαιωάννου και Κυριαζή πολύ σύντομα θα βγουν κλάδοι για τους αποφοίτους μας, σύμφωνα με τις προτάσεις που έχουμε καταθέσει. Ειδικότερα στο νέο προεδρικό διάταγμα που σύντομα θα βγει θα προβλέπονται ένα ΠΕ61 για τους Νηπιαγωγούς Ειδικής Αγωγής και ένα δεύτερο ΠΕ71 για τους δασκάλους Ειδικής Αγωγής. Επίσης έγινε αποδεκτό το αίτημα να μπορούν οι ειδικοί νηπιαγωγοί να εντάσσονται στην προβαθμίδα των ειδικών δημοτικών σχολείων.

ΠΗΓΗ: Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Free Visitor Counters
Vitamin Shoppe Coupon Codes