21 Σεπ 2007

Αρχές Οκτωβρίου οι νέοι Προϊστάμενοι;



Την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, εκτός απροόπτου, θα συνέλθουν σε συνεδρίαση τα ΚΥΣΔΕ – ΚΥΣΠΕ, όπου και θα προηγηθεί η συζήτηση για εκκρεμότητες αποσπάσεων. Πάντως στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθούν οι νέοι Προϊστάμενοι εκπαίδευσης. Άλλωστε οι βαθμολογίες είναι έτοιμες, βάσει των αντικειμενικών μορίων και των αποτελεσμάτων της συνέντευξης.
Τα ονόματα των νέων προϊσταμένων εκπαίδευσης δεν ανακοινώθηκαν μέχρι στιγμής λόγω εκλογών. Σε περίπτωση που οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, τότε ίσως προχωρήσουν και οι κρίσεις για τους διευθυντές σχολείων, αν και εκπαιδευτικοί παράγοντες επισημαίνουν πως σε μια τέτοια εξέλιξη θα δημιουργηθεί αναταραχή στη λειτουργία των σχολείων. Πάντως οι πίνακες με τα μόρια των διευθυντών είναι έτοιμοι.
Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες μέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρώτη φάση προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Παράλληλα αναμένεται να ξεκινήσει η δεύτερη φάση προσλήψεων αναπληρωτών Δασκάλων και Νηπιαγωγών καθώς και η πρόσληψη ωρομισθίων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Χθες συνεδρίασε το ΑΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας, όπου συζητήθηκαν θέματα εκπαιδευτικών αδειών. Στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση Μαγνησίας θα χορηγηθούν δύο με τρεις εκπαιδευτικές άδειες.
Στο μεταξύ συνεχίζεται η υπογραφή συμβάσεων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με τους ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν μαθήματα ειδικότητας στα Ολοήμερα Σχολεία. Το μοναδικό πρόβλημα εντοπίζεται στους καθηγητές αγγλικής γλώσσας και τους γυμναστές, όπου θα πρέπει να γίνει διάθεση εκπαιδευτικών από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ" 21/9/2007

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Free Visitor Counters
Vitamin Shoppe Coupon Codes