17 Οκτ 2009

Από 29 Ιανουαρίου έως 1η Φεβρουαρίου η 3η Έκθεση Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου

Από τις 29 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου 2010 θα πραγματοποιηθεί, στις εγκαταστάσεις της HELEXPO στο Μαρούσι, η 3η Έκθεση Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου.
Την έκθεση διοργανώνει το ΕΚΕΒΙ με τη συνεργασία των εκδοτών παιδικού και εφηβικού βιβλίου και του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου. Τιμώμενη χώρα φέτος είναι η Γαλλία.
Γάλλοι δημιουργοί, με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, θα απευθυνθούν στα μικρά αλλά και σε μεγαλύτερα παιδιά, που αγαπούν τον κόσμο των βιβλίων, της φαντασίας, των λέξεων και των εικόνων και θα μιλήσουν μαζί τους και θα ανταλλάξουν σκέψεις και ιδέες μαζί τους.
Στις τέσσερις μέρες λειτουργίας της έκθεσης, οι μικροί αλλά και οι μεγαλύτεροι επισκέπτες της θα έχουν την ευκαιρία να αγκαλιάσουν το βιβλίο και να ταξιδέψουν στον υπέροχο κόσμο της παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας. Μια μαγική συνάντηση που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των νέων, θα διευρύνει τους ορίζοντές τους σε ό,τι αφορά το βιβλίο και θα προσελκύσει νέους αναγνώστες. Όλα αυτά σε μια λαμπερή γιορτινή ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους.
Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παιδικές παραστάσεις, συναντήσεις με αγαπημένους συγγραφείς και εικονογράφους, θεατρικά και μουσικά δρώμενα, εκθέσεις, εργαστήρια και ημερίδες.

ΠΗΓΗ: www.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Free Visitor Counters
Vitamin Shoppe Coupon Codes