18 Φεβ 2008

Μάπετ

H εκλογή του Αλέξη Τσίπρα στην προεδρία του ΣΥΝ με ποσοστό 70,5% προκάλεσε διάφορα μεταφυσικά και παραψυχολογικά φαινόμενα:
Ο Γιώργος υπέστη γλωσσολαλία: Πρόκειται για το φαινόμενο κατά το οποίο ο παθών λαλεί αίφνης γλώσσες άγνωστες σε αυτόν, όπως ακριβώς συνέβη και στους δώδεκα Αποστόλους, με την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος. Την επομένη της εκλογής Τσίπρα, ο κ. Παπανδρέου άρχισε να εκστομίζει φράσεις όπως "περιχαράκωση στο σεχταριστικό δογματισμό", "εμβάθυνση της σοσιαλιστικής προοπτικής" και άλλα πρωτοφανή. Προφανώς εκάθησε επί της κεφαλής του το πνεύμα του Κοτζιά, διότι αν είχε καθίσει του Ανδρουλάκη θα εκστόμιζε τη λέξη "τζιβιτζιλίκι". Αν είχε κάτσει του Βενιζέλου, θα είχε υποστεί συντριπτικό κάταγμα αυχένος.
Ο Αυτιάς έγινε σοσιαλιστής: "Όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν σοσιαλιστή", δήλωσε την επομένη της εκλογής ο συνήγορος της γριάς. Μόνο που για να εξορύξεις τον σοσιαλιστή που κρύβει μέσα του ο Αυτιάς, πρέπει να επιστρατεύσεις τον Ιάσωνα τον Μετροπόντικα
Ο Φουστάνος έγινε επαναστάτης: "Ως πότε θα μας κυβερνάει το κεφάλαιο και οι πολυεθνικές", ανέκραξε ο αναστηλωτής των γλουτών της αστικής τάξης, ομιλώντας στο Ρουφ Γκάρντεν του Τριανταφυλλόπουλου. Ένας άλλος κώλος είναι εφικτός, σύντροφε Ανδρέα.
Ο Μαυρίκος έγινε Στάη: Το ΠΑΜΕ μπούκαρε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, την ώρα που μετέδιδε δημοσκόπηση η οποία έδειχνε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 11,5% και το ΚΚΕ στο 7,5%. Μόλις η διαφορά ξεπεράσει τις 5 μονάδες, θα μπουκάρουν στο "Στην κουζίνα ολοταχώς", στον "Καφέ με την Ελένη", στο "Έχεις Γράμμα", στο "Πολύ Μπλα Μπλα", στα "Στρουμφάκια", στον "Μπομπ το Σφουγκαράκη" και στην "Ντόρα την Εξερευνήτρια".
Είπε ο Τσίπρας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι αριστερά και πήραν τα στελέχη του σβάρνα τα κανάλια, για να δείξουν στις κάμερες τις τιμημένες πληγές που απέκτησαν μαχόμενα για το Σοσιαλισμό και τη Γενική Αποθηκών (ονομαστική: Αποθήκες)
Μέχρι και η Διαμαντοπούλου έσπασε το βαρύ πένθος της για τον Χριστόδουλο και δήλωσε ότι "το ΠΑΣΟΚ ήταν αριστερά, πριν καν γεννηθεί ο κ. Τσίπρας". Πριν απ' τα μάτια μου ήσουν φως / πριν απ' τον έρωτα έρωτας / κι όταν σε πήρε το φιλί / Τσουκάτος.
Μια που το 'φερε η κουβέντα, ο αείμνηστος στρατηγός του Σημίτη είχε αποφανθεί κάποτε ότι "το ΠΑΣΟΚ είναι η αριστερά της πράξης". Όταν ανοίξουν οι λογαριασμοί της Siemens, μπορεί να αποδειχθεί ότι ήταν και η αριστερά της είσπραξης.
Ο Πάγκαλος έχει απόλυτο δίκιο. Το ΠΑΣΟΚ είναι όντως σούπερ μάρκετ, μόνο που όπως προκύπτει από τις δημοσκοπήσεις, από Καρφούρ κοντεύει να γίνει ΑΒ Βασιλόπουλος. Βρίσκεται, άλλως ειπείν, ένα βήμα πριν απ' του πουλιού το γάλα
ΥΓ: Αυτή δεν είναι πρόθεση ψήφου, είναι πρόθεση ψόφου

ΠΗΓΗ: ΑΥΤΓΗ 15/2/2008 Γ. ΑΝΑΝΔΡΑΝΙΣΤΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Free Visitor Counters
Vitamin Shoppe Coupon Codes