15 Ιαν 2008

Καινούριο έργο του Βασίλη Κατσικονούρη

Ένα καινούριο έργο του Βασίλη Κατσικονούρη, ενός από τους πιο ταλαντούχους νεοέλληνες συγγραφείς που κέρδισε κοινό και κριτικούς, με «Το Γάλα» ανεβαίνει στο θέατρο "Ροές" την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου σε σκηνοθεσία του Δημοσθένη Παπαδόπουλου .
Αναφερόμαστε στην παράσταση "Οι αγνοούμενοι" όπου ο Πέτρος και η Μίνα μοιράζονται μια, εξωτερικά τουλάχιστον, αρμονική και -πάντως σίγουρα- «ενδιαφέρουσα» ζωή. Εκείνος ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος δημοσιογράφος σε αθηναϊκή εφημερίδα· εκείνη διαθέτει το χρόνο της από μεταπτυχιακό σε μεταπτυχιακό, σχεδιάζοντας ακαδημαϊκή καριέρα. Όλα αυτά μέχρι που εισβάλλει σ` αυτό το ανέφελο, γραμμικό παρόν, ένα πρόσωπο-φάντασμα από ένα λησμονημένο (;) παρελθόν.
Πόση λήθη χρειάζεται κανείς για να μπορέσει να επιβιώσει, αλλά και πόση μνήμη για να μπορέσει να ζήσει; Μήπως φορτώνουμε τη ζωή μας με τόσα «στολίδια» που φαγώνεται το πρόσωπό της; Και μήπως αγνοούμενοι τελικά είμαστε όλοι όσοι κρύβουμε ή κρυβόμαστε από αυτό το πρόσωπο; Είναι μερικά από τα ερωτήματα που θέτει το έργο.
Παίζουν Βαγγέλης Ρόκκος,Εύα Κοτανίδη και Ναταλία Καποδίστρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Free Visitor Counters
Vitamin Shoppe Coupon Codes