9 Ιαν 2008

Τοποθετήθηκαν οι Αντιπρόεδροι του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου

Ορίσθηκαν από το υπουργείο παιδείας οι Αντιπρόεδροι του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και Πρόεδροι των Τμημάτων του με τους αναπληρωτές τους.
Η θητεία τους , όπως και του προέδρου και του αναπληρωτή του είναι για τρία χρόνια.
Ειδικότερα οι Αντιπρόεδροι είναι οι εξής:
1. Ματσαγκούρας Ηλίας, Καθηγητής Ε.Κ.Π.Α., Αντιπρόεδρος του Π.Ι. και Πρόεδρος του Τμήματος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Π.Ι., με αναπληρωτή τον Σκαλιάπα Γεώργιο, Σύμβουλο του Π.Ι.
2. Μήτσης Ναπολέων, Καθηγητής Παν/μίου Θεσσαλίας, Αντιπρόεδρος του Π.Ι. και Πρόεδρος του Τμήματος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Π.Ι., με αναπληρωτή την Κυρκίνη Αναστασία, Σύμβουλο του Π.Ι.
3. Τζέπογλου Στέφανος, πρ. Σύμβουλος του Π.Ι., Αντιπρόεδρος του Π.Ι. και Πρόεδρος του Τμήματος Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Π.Ι. με αναπληρωτή τον Ηλιάδη Νικόλαο, Σύμβουλο του Π.Ι.
4. Πασχαλινός Γεώργιος, MSC Παν/μίου Ιωαννίνων (Τομέας Κοινωνικής Ιατρικής και Ψυχικής Υγείας), Αντιπρόεδρος του Π.Ι. και Πρόεδρος του Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Π.Ι. με αναπληρωτή την Περράκη Βασιλική, Σύμβουλο του Π.Ι.
5. Γκλαβάς Σωτήριος, Σύμβουλος του Π.Ι., Αντιπρόεδρος του Π.Ι. και Πρόεδρος του Τμήματος Ερευνών,
Τεκμηρίωσης και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας του Π.Ι. με αναπληρωτή την Κουλουμπαρίτση Αλεξάνδρα, Σύμβουλο του Π.Ι.
6. Αναπολιτάνος Διονύσιος, Καθηγητής Ε.Κ.Π.Α., Αντιπρόεδρος του Π.Ι. και Πρόεδρος του Τμήματος Επιμόρφωσης και Αξιολόγησης του Π.Ι. με αναπληρωτή την Κάγκα Ευαγγελία, Σύμβουλο του Π.Ι.
7. Δαγκλής Ιωάννης, Διευθυντής Διαστημικών Εφαρμογών και Τηλεπισκόπησης, Αντιπρόεδρος του Π.Ι. και Πρόεδρος του Τμήματος Ποιότητας του Π.Ι. με αναπληρωτή τον Γιαγκάζογλου Σταύρο, Σύμβουλο του Π.Ι.


ΠΗΓΗ: esos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Free Visitor Counters
Vitamin Shoppe Coupon Codes