21 Δεκ 2007

Άνοιξε τις πόρτες του το Μαγεμένο Δάσος

Την Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου, άνοιξε τις πύλες του για τους μικρούς φίλους του διασημότερου αγίου όλου του κόσμου, του Αη Βασίλη, το Μαγεμένο Δάσος, που έχει στηθεί στον Εθνικό Κήπο.
Το Μαγεμένο Δάσος, θα παραμείνει ανοικτό έως τις 6 Ιανουαρίου, κι οι μικροί επισκέπτες του μπορούν να περιπλανηθούν στο μαγικό χωριό, να παρακολουθήσουν καλλιτεχνικά δρώμενα και να συμμετάσχουν σε ομαδικά παιχνίδια και δραστηριότητες που έχουν σχεδιαστεί για να ψυχαγωγήσουν, να εκπαιδεύσουν και να απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά.
Στο Μαγεμένο Δάσος, μικροί καλικάντζαροι ξεναγούν τα παιδιά, πρόθυμοι να αποκαλύψουν τα μυστικά του δάσους και τις συνεχείς εκπλήξεις, όπως το σχολείο, το ταχυδρομείο, τη βιβλιοθήκη και την πλατεία του Κρυμμένου Χωριού, το σπίτι του Αγιου Βασίλη, το εργαστήριο των παιχνιδιών και το σπίτι του καλικάντζαρου.
Επίσης, στη σκηνή του Κρυμμένου Χωριού δίνονται παραστάσεις κουκλοθέατρου από γιγαντοκούκλες, βασισμένες σε ελληνικά παραδοσιακά παραμύθια του Γ. Βιζυηνού και του Εμ. Ροϊδη, καθώς και η θεατρική παράσταση "Τα Μαγικά Παιχνίδια".

ΠΗΓΗ: ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Free Visitor Counters
Vitamin Shoppe Coupon Codes