11 Οκτ 2007

Ετοιμάζουν το πρώτο συλλαλητήριο οι φοιτητές για τις 18/10/2007

Το πρώτο τους συλλαλητήριο για τη φετινή χρονιά προετοιμάζουν οι φοιτητές ενάντια στον νόμο-πλαίσιο και στην κοινοτική οδηγία αναγνώρισης των πτυχίων των ιδιωτικών κολεγίων.
Την επόμενη Πέμπτη 18/10/2007 στις 12 το μεσημέρι φοιτητές της Πανσπουδαστικής από διάφορες σχολές της Αθήνας θα συγκεντρωθούν στα Προπύλαια και όπως λένε οι ίδιοι «το πρώτο συλλαλητήριο της χρονιάς αναμένεται να είναι μαζικότατο».
Ήδη δύο Φοιτητικοί Σύλλογοι πραγματοποίησαν Γενικές Συνελεύσεις και κατέληξαν σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις (τμήμα Γεωλογίας, Νοσηλευτική), ενώ νέες Γενικές Συνελεύσεις έχουν οριστεί και τις επόμενες μέρες σε άλλους φοιτητικούς συλλόγους.
Από σήμερα φοιτητές από διάφορες σχολές θα πραγματοποιούν μαζικές εξορμήσεις ενημέρωσης στα Προπύλαια, ενώ φοιτητές από τη Φυσικομαθηματική, τη Φιλοσοφική και το Πολυτεχνείο θα πραγματοποιήσουν πορεία στου Ζωγράφου.
Φοιτητές του Παντείου θα πραγματοποιήσουν κινητοποίηση έξω από το κτίριο ΣΑΡΙΔΗ (Γενική Γραμματεία Τύπου) με αντίσκηνα και συνθήματα για το ζήτημα της στέγασης που, όπως λένε, «έχει φτάσει σε οριακό σημείο».

1 σχόλιο:

Pan είπε...

Από το πρωί προσπαθώ να καταλάβω αυτό το "...παρά την διαλλακτικότητα του Υπουργείου" που σερβίρει σε όλα του τα δελτία το Σκάι.

 

Free Visitor Counters
Vitamin Shoppe Coupon Codes