30 Σεπ 2007

Αναλαμβάνουν οι νέοι προϊστάμενοι εκπαίδευσης

Με την ανακοίνωση των νέων προϊσταμένων εκπαίδευσης, την ερχόμενη Πέμπτη σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπ. Παιδείας, ανοίγει ο δρόμος για την τοποθέτηση και των διευθυντών σχολικών μονάδων. Οι νέοι διευθυντές, θα κληθούν να αναλάβουν υπηρεσία ένα μήνα περίπου από την έναρξη του σχολικού έτους, μετά και το «πάγωμα» της διαδικασίας επιλογής λόγω της προκήρυξης πρόωρων εκλογών.
Το πρόβλημα ωστόσο δεν το δημιούργησαν οι εκλογές, αυτές απλά το παρέτειναν, αλλά η αναβλητικότητα στη λήψη αποφάσεων από την απερχόμενη ηγεσία του υπ. Παιδείας, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτό της διατήρησης των «προσωρινών» προϊσταμένων εκπαίδευσης επί τριετία!
Όπως ανακοίνωσε την περασμένη Τρίτη ο νέος υπουργός Παιδείας κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, σε μια εβδομάδα θα έχουν επιλυθεί τα θέματα που αφορούν στους προϊσταμένους και στις συμπληρωματικές αποσπάσεις, χωρίς να γίνει κάποια σαφής αναφορά στους διευθυντές των σχολικών μονάδων. Θα θεωρείται αυτονόητο προφανώς, πως αυτό θα συμβεί μετά και τη συγκρότηση των υπηρεσιακών συμβουλίων, κεντρικών και τοπικών.

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ΛΑΡΙΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Free Visitor Counters
Vitamin Shoppe Coupon Codes