18 Ιουν 2007

muppet tv show!


"* Προωθεί άραγε το ΠΑΣΟΚ τον Καρατζαφέρη μέσω των φιλικών του ΜΜΕ; Η απάντηση είναι απλή: Το ΠΑΣΟΚ ελέγχει ή έστω επηρεάζει κάποια ΜΜΕ, ο Καρατζαφέρης κόβει ψήφους από τη Ν.Δ., οπότε το ΠΑΣΟΚ παρεμβαίνει στα φίλια ΜΜΕ, για να προβάλουν κατά κόρον τον Καρατζαφέρη και να κόψουν ψήφους από τη Ν.Δ. Τώρα αν μπουκάρουν και δέκα φασίστες στη Βουλή, τι να κάνουμε, στην πολιτική υπάρχουν και παράπλευρες απώλειες. Το θέμα άλλωστε δεν είναι αν θα μπουκάρουν οι φασίστες αλλά αν θα μπουκάρουν τα στελέχη μας στα υπουργεία, στις ΔΕΚΟ, στα ταμεία και σε όποιο άλλο μετερίζι δίδεται η μάχη για το Σοσιαλισμό και τις συναλλαγματικές ισοτιμίες
* Κι αν τα προαναφερθέντα είναι μόνο αποχρώσες ενδείξεις της εμπλοκής του ΠΑΣΟΚ, υπάρχει και η καραμπινάτη απόδειξη: Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τον Καρατζαφέρη ο Πρετεντέρης. Ενώ λοιπόν ο στρατοδίκης των οκτώ έχει αναγάγει σε υψηλή τέχνη την αφαίμαξη των αντιφρονούντων με το μπουρί της σόμπας, στον Καρατζαφέρη φέρεται όπως φέρεται ο μαρκήσιος στη μαρκησία, λίγο πριν την παρασύρει στο πουπουλένιο στρώμα για να της δείξει πώς αναπαράγονται οι πεταλούδες.
* "Ψήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης και μπράβο του!", αναφώνησε ο Πρετεντέρης, όταν είδε ότι το ΛΑΟΣ ξεπέρασε στις δημοσκοπήσεις το 4,5%. Και λίγες ημέρες αργότερα διαπίστωσε ότι "ενώ οι άλλοι πολιτικοί οξύνουν την αντιπαράθεση, ο Καρατζαφέρης αντιμετωπίζει την κατάσταση με χιούμορ", το οποίο χιούμορ ήταν η ρατσιστική αντιμετώπιση του Παπαθεμελή ως "κοντού". ΛΑΟΣ-ΠΑΣΟΚ στην εξουσία..."


ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΔΡΑΝΙΣΤΑΚΗΣ " Η ΑΥΓΗ" 17/6/2007

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Free Visitor Counters
Vitamin Shoppe Coupon Codes