2 Απρ 2007

Στο απυρόβλητο οι ηθικοί αυτουργοί

Η απόφαση για αναβολή, επί δεκαπενθήμερο, των αθλητικών αγώνων δεν είναι παρά ασπιρίνη στο πρόβλημα. Το ίδιο και η απόφαση του πρωθυπουργού για σύσταση επιτροπής που θα διερευνήσει το θέμα. Τώρα πίσω - πίσω! Να δούμε τις αποφάσεις της μεγάλης κυβερνητικής σύσκεψης που έχει προγραμματιστεί για τη Μ. Τρίτη.
Πέρα όμως από τις αυτονόητες και αυταπόδεικτες κυβερνητικές ευθύνες, το ζήτημα είναι ότι μένουν (και κατά πάσαν πρόβλεψιν θα εξακολουθήσουν να μένουν) στο απυρόβλητο οι ηθικοί αυτουργοί. Οι διοικήσεις κάποιων ισχυρών ΠΑΕ, οι μεγαλοεπιχειρηματίες - μεγαλομέτοχοι, που συντηρούν τους αμαρτωλούς συνδέσμους και τους χρησιμοποιούν κατά το συμφέρον τους. Συνδέσμους άντρα εγκλημάτων, ανάμεσα στους οποίους έχουν αποδεδειγμένα παρεισφρήσει και ακροδεξιά στοιχεία. Ήδη από τις χθεσινές αστυνομικές εφόδους βρέθηκαν στα γραφεία τους φονικά όργανα και ναρκωτικά.
Ο εισαγγελέας ζήτησε από την πρώτη στιγμή σύλληψη και των ηθικών αυτουργών. Οι πραγματικά ηθικοί αυτουργοί όμως βρίσκονται πολύ ψηλά για να τους αγγίξει κανείς.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "Η ΑΥΓΗ" 1/4/2007

1 σχόλιο:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ετσι κι αλλιως θα σταματουσαν για 15 μερες λογο των γιορτων του Πασχα...Ελεος...

 

Free Visitor Counters
Vitamin Shoppe Coupon Codes