20 Ιαν 2007

Καταλήψεων ευτράπελα...

"Εικόνες διάλυσης καταγράφονται όλες αυτές τις ημέρες στα Γυμνάσια και στα Λύκεια του Βόλου. Σε κάποια σχολεία οι διευθυντές μπορούν και μπαίνουν στο σχολείο για να εκτελέσουν κάποιες γραφειοκρατικές εργασίες, σε άλλα όμως δεν τους επιτρέπεται. Το αξιοσημείωτο είναι πως κάποια από τα σχολεία που είναι σε κατάληψη, έχουν οριστεί ως εξεταστικά κέντρα ενόψει ΑΣΕΠ, οπότε πρέπει να προετοιμαστούν.
Χθες στο 8ο Ενιαίο Λύκειο Βόλου συνέβη το εξής ευτράπελο: Κατά τις 7.30 το πρωί προσήλθε ο διευθυντής στο σχολείο, άνοιξε την πόρτα και όταν εισήλθε στις αίθουσες δεν είδε κανέναν μαθητή. Η κατάληψη κύλησε το βράδυ χωρίς την παρουσία μαθητών. Λίγο αργότερα μετέβησαν στο σχολείο και οι καθηγητές. Όμως οι μαθητές δεν ήρθαν, παρά μόνο εμφανίστηκαν αργότερα 15-20 παιδιά που ζήτησαν από το διευθυντή να μην βάλει απουσίες ούτε να γίνει μάθημα, καθώς απουσίαζαν όλοι σχεδόν οι μαθητές του σχολείου.
Στο 1ο Ενιαίο Λύκειο Νέας Ιωνίας ο διευθυντής του σχολείου κ. Θέμελης ενημερώθηκε προχθές το απόγευμα από το σχολικό φύλακα πως στο σχολείο κάνουν κατάληψη όχι μαθητές του Λυκείου, αλλά εξωσχολικοί οι οποίοι εισήλθαν στο σχολικό κτίριο και κάθονταν. Αμέσως ο διευθυντής ενεργοποιήθηκε και χθες το Λύκειο λειτούργησε κανονικά. Ωστόσο οι καταληψίες πρόλαβαν και έκαψαν ένα κάδο του Δήμου έξω από το σχολείο".

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΘΕΣΣΑΛΙΑ" 19/1/2007

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Free Visitor Counters
Vitamin Shoppe Coupon Codes